Ingatlantájoló
Részletes kereső Ingatlanos megbízása Hirdetés feladás

Egylet.hu

Elérhetőség

Egylet.hu

Irodánkról röviden

Szakmai berkekben, ha lehetőség van bemutatkozásra, akkor hasonlókat olvashatunk:
„Elsődleges és elengedhetetlen az ügyfél teljes körű kiszolgálása, a megbízhatóság, és a pontosság.”
A legtöbben már átsiklanak az ilyen típusú bemutatkozáson, mert ez olyan, mintha egy buszvezető azt írná: „célom az utasok eljuttatása A-ból B-be úgy, hogy ne szenvedjenek maradandó sérülést”. Elvárt funkciók ezek, ezzel nem tud senki kiemelkedni a munkatársak közül. Ellenben, ha a buszvezető azt írná, hogy „felsegítem a buszra a mozgássérülteket, stand-up előadást tartok menet közben, várandós anyukáknak vezetem le a szülést, miközben tartom a menetidőt” valószínű, hogy egy vidéki zsákfaluba is teljes kapacitással ingázna még hétvégeken is.
Végigjártuk az ingatlanos szakma bugyrait a nagy franchise cégektől a magánzó vállalkozási formáig. Tudjuk, mi zajlik a kulisszák mögött, tudjuk, miként kell kikerülni a buktatókat és miként kell alkalmazkodni a piaci környezethez. Képesek vagyunk felmérni, felértékelni és piacra dobni úgy egy ingatlant, hogy az eladható legyen. Nincs a vállunkon a nagy hálózatok által elvárt nyomás, miszerint havonta adott számú ingatlant akkor is be kell hozni a kínálatba, ha a Kárpát-medence - nevéhez illően – megtelik vízzel. Mivel kiemelten fontos a megbízóval való kölcsönös együttműködés, csak azokkal dolgozunk együtt, akik erre nyitottak. Léteznek olyanok, akik mindenáron túlárazva, 25 ingatlanirodával leszerződve, kompromisszumra képtelen módon, mindenhez jobban értve kívánják eladni ingatlanjukat. Természetesen tudunk ajánlani nekik olyan cégeket, akik örömmel foglalkoznak az adott ingatlannal, de a közösségünk nem fog ezek között szerepelni.
A profizmusban hiszünk. Az ingatlanközvetítői szakma rendkívül degradáló megítélése miatt szükség van a minőségi munkára.
Célkitűzésünk embert próbáló: létrehozni egy olyan közösséget, amelynek tagjai már bizonyították szakmai elhivatottságukat, ajánlásból dolgoznak, névjegykártyájuk családi relikviaként lapul az esküvői fotó mellett. Fontos számukra a hozzáadott érték, hogy a megbízó ne érezze azt: ugyan már kérem, ezt mi is meg tudtuk volna csinálni, hiszen a feleségem 10 éve eladó a Media Markt-ban.
Nem ingatlaniroda vagyunk. Szerződött partnereink önálló személyiségek, akik felelősséget vállalnak a munkájuk után, nem bújnak egy franchise védőernyője mögé. Tudnak fotózni, tudják igényesen tálalni az ingatlant és nem egy fregolin száradó ruhahalmazt tesznek nyitóképnek. Ha a fotózás nem erősségük, akkor hivatásos ingatlanfotóst vesznek igénybe, természetesen a saját költségükön.
Alaprajzot tesznek minden hirdetésbe, ahol a helyiségek nagysága fel van tüntetve és nem intézik el a feladatot azzal, hogy „az alaprajz tájékoztató jellegű”. Ahol földterület is tartozik az ingatlanhoz, ott helyszínrajzzal is segítik az ingatlan könnyebb megismerését.
A fentiek alapkövetelmények. Aki nem üti meg ezt a mércét, az nem lehet tagja a csapatunknak.
Az alapszinten felül saját költségünkön vállaljuk, hogy home staginggel, 3D látványtervvel, 3D alaprajzzal, 360 fokos ingatlansétával, videofelvétellel vagy drónfelvétellel segítjük elő az értékesítést. Sőt, ha a megbízó nyitott és az ingatlan is alkalmas rá, akkor be is bútorozzuk azt. Köztudott, hogy összhangban lévő bútorokkal, kiegészítőkkel és textíliákkal könnyebb eladni az üres ingatlanokat. Portálunk alkalmas az előző funkciók megjelenítésére, tehát a kiajánlások során a vevőjelöltek is el tudják érni ezeket a funkciókat, nem kell a hirdetési portálok lebutított felületén megszerezniük az első benyomást.
Hosszú évek során felépített és megszűrt kapcsolatrendszerünk van. Ügyvéd, közjegyző, hitelközvetítő, építész, belsőépítész, lakberendező, energetikus, költöztető áll ügyfeleink segítségére.
Szimpatikus? Szerintünk ezt csak így érdemes csinálni…

Üzenet elküldése

Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi, és a Google Adatvédelmi Irányelvei és Szolgáltatási Feltételei vonatkoznak rá.

Eladó ingatlanok, kereskedelmi és ipari ingatlan

Találati lista: 5

Ezen a listán fizetett rangsorolással is találkozhat. Mit jelent ez?
Kredittel ellátott hirdetés
Mit jelent ez?
A kredit egy fizetési egység, amit a hirdető megvásárolt,
majd közvetlenül helyezett el a hirdetésen, vagy egyéb, az
ingatlantajolo.hu-n díjfizetés ellenében elérhető szolgáltatás
igénybe vétele útján került a hirdetésre.
A hirdetésre jelenleg kredittel licitálnak, így ez a hirdetés
előrébb sorolódik a találati listában. Azokat a hirdetéseket, melyekre ilyen kiemelést vásároltak, K ikonnal jelöljük. Bővebben